Welkom bij Featured Mag!

Ik ben LP, en dit is mijn blog. “Mag” is kort voor “magazine”; ik besloot dat ik na jaren zines maken wel klaar was voor een mag. Elke woensdag verschijnt er een post in een van de 5 categorieën: een editor’s letter, een mening, een interview met iemand die graag geïnterviewd wil worden, een recensie of verslag van een activiteit buitenshuis in de serie “En op pad!” en een round up post met wat ik gezien en geluisterd heb aan het einde van de maand. Reacties zijn zeer welkom, ik ben benieuwd naar jullie gedachten, meningen en gevoelens. Want zoals ze in het Oud Amsterdams zeggen: “Sharing is caring!”

Interviews:
Als je gefeatured wil worden door middel van een kort interview (5 – 7 vragen), vergezeld van zwart/wit foto’s van jou en/of je werk (selfies zijn prima!) dan kun je contact met me opnemen via info at featuredmag punt nl of door me een direct message te sturen op Instagram.

NB:ik geloof dat iedereen iets interessants te melden heeft, dus mijn enige “criterium” voor deelname is dat je graag geïnterviewd wil worden. Dus mocht je eerste instinct zijn “Oh, dat lijkt me leuk, maar ik ben vast niet beroemd/speciaal/interessant genoeg”, leg dat instinct dan maar het zwijgen op en neem contact met me op. Ja dames, ik bedoel dus jullie!

Mijn interesses

Katten

Creëren

Nieuwsgierigheid

0