De Allereerste

by

De mensen die mij kennen, weten dat weinig aan mij spontaan is. Ik kan hier dus nu een leuk praatje gaan houden over hoe het weer begon “te kriebelen” (vreselijke uitdrukking overigens) of dat ik “zomaar spontaan” vandaag besloot dit blog te beginnen, maar dat is dus niet waar.

Ik ben al in juli 2016, nog voordat ik mijn vorige blog afsloot, begonnen met onderzoek doen en me inlezen. Met het noteren van potentiële onderwerpen. Met uitgebreid nadenken over het hoe en het waarom van dit nieuwe blog. En ik heb de startdatum vooruitgeschoven. En vooruitgeschoven. En vooruitgeschoven. Want het was “niet het moment”. Want “mijn template is nog niet volledig aangepast”. Want “mijn bio is niet af”. Want “ik weet nog niet of en zo ja, hoe ik mijn blog moet gaan promoten”. Want “Na De Studie”.

Het is nu 3 januari 2018. Mijn template is nog steeds niet volledig aangepast, mijn bio is niet af, ik heb geen idee of, en zo ja, hoe ik mijn blog moet gaan promoten en nee, die studie is ook nog steeds niet af. Want voor het opnieuw starten met het afschrijven van mijn scriptie was het tot nu toe, juist, nog steeds niet het moment. En dit terwijl ik heus wel beter weet: er is geen “juist moment”. Al dat uitstellen is slechts door angst gevoed gedraal. Ik moet gewoon beginnen. Dus ik begin gewoon:

Gelukkig 2018 allemaal en de allerbeste wensen! Welkom op Featured Mag! “Mag” is kort voor “magazine”. Ik ben LP, mijn hoofd ziet u als het goed is onder deze post en mijn bio volgt zo snel mogelijk. Vanaf nu verschijnt er hier – zowel in het Nederlands als in het Engels – elke woensdag een blogpost. Zo simpel kan beginnen zijn, blijkbaar. Tot volgende week!

0